Fame Residence Kemer

Veel redenen om een verblijf in Fame Residence Kemer te boeken

Ben je op dit moment bezig met het uitzoeken van een heerlijke bestemming voor jouw zomervakantie? Dan is de kans groot dat je op Turkije uit gaat komen; dit land is immers onder Nederlandse vakantiegangers behoorlijk populair te noemen. In Turkije heb je bovendien alles waar je naar op zoek kunt zijn tijdens een heerlijke zomervakantie; zon, zee én strand. Daarbij komt ook nog eens dat de Turken zeer gastvrij zijn, dat je uit onwijs veel hotels kunt kiezen én dat veel hotels de all inclusive formule hanteren. Dankzij deze formule heb je eigenlijk nergens omkijken naar en geniet je dus van een onbezorgde én onvergetelijke vakantie.

In de afgelopen jaren is de Turkse badplaats Kemer behoorlijk populair geworden. Dit komt wellicht door de ligging ten opzichte van de luchthaven van Antalya (35 km), maar ook door de komst van verschillende prachtige resorts. Deze resorts zijn in de afgelopen jaren als paddenstoelen uit de grond geschoten en bieden alles maar je maar naar op zoek kunt zijn. Dat is óók het geval bij het Fame Residence Kemer hotel. Dit hotel is gelegen in de badplaats Kemer en is eigenlijk de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie. Een vakantie waarin je onvergetelijke momenten kunt beleven, een vakantie waarin je van de heerlijke temperaturen geniet en een vakantie waarin je volledig tot rust komt.

In dit artikel laten we jou graag nader kennis maken met het Fame Residence Kemer hotel. We bespreken namelijk enkele redenen waarom óók jij een verblijf in dit hotel zou boeken. Wij kunnen je in ieder geval alvast één ding verklappen; dit hotel is behoorlijk populair (geworden). Veel mensen genieten jaarlijks van een heerlijk verblijf in dit onwijs leuke hotel; dat is uiteraard ook niet zonder reden. Al met al vind je in dit artikel enkele redenen waarom een verblijf in hotel Fame Residence Kemer absoluut aan te raden is!

All Inclusive formule

Hierboven gaven we al aan dat veel Turkse hotels de All Inclusive formule hanteren. Dit geldt – niet geheel verrassend – ook voor het hotel Fame Residence te Kemer. Dit hotel maakt ook gebruik van de All Inclusive formule en dat brengt voor jou meerdere voordelen met zich mee. Zo hoef je nooit jouw portemonnee op zak te hebben, geniet je écht van een onvergetelijke vakantie en kan je de hele dag door lekker snoepen en van koude drankjes genieten.

Dankzij de All Inclusive formule kan je ‘gratis’ eten in het buffetrestaurant. In dit restaurant kan je van een heerlijk & gevarieerd buffet genieten, waarbij het vlees voor je neus vers gegrilld wordt. Je geniet hierdoor optimaal van een heerlijke maaltijd. Bovendien is het restaurant gezellig ingericht, waardoor elk avondeten in dit buffetrestaurant een feestje is.

Tijdens jouw verblijf in het Fame Residence Kemer hotel kan je echter ook minimaal één keer eten in het a la carte restaurant. Voor dit diner betaal je per persoon 10 euro; door de regelgeving dat je minimaal één keer tijdens jouw verblijf hier kunt eten, voorkomt men dat het té druk in dit a la carte restaurant wordt en zorgt men ervoor dat iedereen hier van een lekker diner kunt genieten. Dit a la carte restaurant valt deels binnen de All Inclusive formule, maar je moet er dus wel 10 euro per persoon voor betalen. Wij kunnen je één ding alvast verklappen; die 10 euro is de moeite meer dan waard. In dit restaurant, genaamd Gizem, heb je de keus uit allerlei Turkse gerechten. Gerechten die volgens de hoge standaarden van de Turkse keuken bereid worden, waardoor je geniet van een overheerlijke maaltijd. Een maaltijd die je niet snel zal gaan vergeten!

Groot wellnesscentrum

Wil jij tijdens de zomervakantie vooral tot rust komen? Dan zit je bij het hotel Fame Residence Kemer absoluut goed. De volledige benaming van dit hotel is namelijk ‘Fame Residence Kemer Hotel & Spa’. Hieruit blijkt direct dat dit hotel de beschikking over een groot wellnesscentrum heeft. Ja, in dit wellnesscentrum vind je eigenlijk alles terug waar je maar naar op zoek kunt zijn. Je kunt hierbij denken aan een sauna, een verwarmd binnenzwembad, een Turks stoombad en aan verschillende behandelingen.

In het wellnesscentrum van dit hotel geniet je van verschillende behandelingen, waarbij de nadruk ligt op het prikkelen van de zintuigen. Door de zintuigen te prikkelen, verlaat je de massageruimte na afloop opgewekt. Je voelt je weer als herboren en geniet nadien nóg meer van jouw heerlijke verblijf in het Fame Residence Kemer Hotel & Spa.

Dankzij dit wellnesscentrum kom je absoluut volledig tot rust in dit hotel. Bijkomend voordeel is dat je bezoek aan die wellnesscentrum (grotendeels) binnen de All Inclusive formule valt. In onze ogen is dit wellnesscentrum één van de belangrijkste redenen om een verblijf in het Fame Residence Kemer Hotel & Spa te boeken.

Prachtige hotelkamers

Tijdens een heerlijke zonvakantie bevind je je hoogstwaarschijnlijk niet al te vaak in jouw hotelkamer. Het is echter wel prettig om te weten dat de hotelkamers van het Fame Residence Kemer Hotel perfect zijn. De kamers zijn ruim opgezet, zien er keurig uit, zijn van alle gemakken voorzien en bieden je veel comfort. Zo liggen de bedden heerlijk, geniet je van jouw eigen badkamer, worden de kamers regelmatig schoongemaakt en heb je ook de keus uit meerdere soorten hotelkamers. Ongeacht de grootte en samenstelling van jouw reisgezelschap kan je dus altijd een hotelkamer vinden die volledig op jouw wensen aansluit.

In onze ogen kom je op de hotelkamer helemaal niks te kort. Je kunt hier van een heerlijke douche genieten en je geniet bovenal van een heerlijke nachtrust. Ook dat is uiteraard zeer belangrijk tijdens een ontspannende zomervakantie in Kemer!

Alle gewenste faciliteiten zijn aanwezig

5 bars, verschillende zwembaden, een privéstrand, een professional animatieteam en verschillende sportgelegenheden. Dat zijn in een notendop de belangrijkste faciliteiten van dit hotel waar wij zeer over te spreken zijn. Dankzij het privéstrand kan je op het strand volledig tot rust komen; je maakt hierbij ook gratis gebruik van de ligbedden en de parasols. Ook de zwembaden zijn heerlijk te noemen; dat geldt zowel voor het buitenzwembad als voor het binnenzwembad.

Wil je de dag graag goed afsluiten? Dan kan je een bezoekje brengen aan één van de 5 bars. Deze bars hebben stuk voor stuk een andere aankleding en weten zich daardoor stuk voor stuk te onderscheiden. In de Arcade Bar geniet je bijvoorbeeld van lekkere cocktails, terwijl je vanuit de Lobby Bar een prachtig uitzicht over de Turkse zee hebt. In de Beach Bar worden op het strand ook heerlijke snacks geserveerd, terwijl je in de Gözde bar van live muziek geniet.

Ben je sportief aangelegd? Dan kan je gebruik maken van het fitnesscentrum van dit hotel. Ook kan je aan verschillende activiteiten en sporten meedoen, terwijl jouw kinderen worden vermaakt door het animatieprogramma. Een absoluut pluspunt van dit animatieprogramma is dat de focus niet alleen op kinderen ligt, maar eigenlijk op het gehele gezin. Ongeacht hoe oud je bent, krijg je bij het Fame Residence Kemer Hotel & Spa de juiste animatie voorgeschoteld. Al met al is een bezoek aan dit onwijs leuke & fraaie hotel in Kemer zéér aan te raden!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 454 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen