Fame Residence Kemer

Omgeving

Wij raden u aan om ondanks de vele activiteiten van Fame Residence Kemer een uitstapje te maken naar het centrum van Kemer. Naar het natuurpark Tahtali Kayak Merkez bijvoorbeeld. Afhankelijk van het seizoen worden excursies gehouden naar natuurgebieden. Kleine winkeltjes treft u aan op het hotel terrein. Voor meer kunt u het beste naar het centrum van Kemer lopen dat op 300 meter afstand ligt. Op 10 kilometer van Kemer liggen de watervallen van Göynük. U kunt hier zelfstandig naar toe of via een georganiseerde reis.

In het bruisende centrum vanKemer treft u veel winkeltjes aan die gericht zijn op gasten van de populaire badplaats. Daarnaast is er ook een Turkse bazaar waar u authentieke goederen kunt kopen. Zo zult u zien dat elk kraampje gespecialiseerd is in een specifiek product. Vooral de Turkse lekkernijen doen het goed zoals Baklawa, Halva en Turks fruit.

In Kemer kunt u heerlijk eten in restaurants met verschillende specialiteiten. Er zijn Griekse, Turkse, Italiaanse, Vis, Japanse en Grill restaurants. In het centrum treft u verschillende bars aan waar jong en oud zich tot in de late uurtjes vermaakt. U kunt uitgaan tot in de late uurtjes bij een van de discotheken of kroegen. Zelfs na middennacht zijn er snackbars open waar u een late snack kunt halen.

Het centrum van Antalya bevindt zich op 40 kilometer afstand. Als het gaat om de Turkse geschiedenis raden wij een bezoekje aan deze razend populaire badplaats zeker aan. Zowel in Kemer als in Antalya worden excursies en boottochten aangeboden.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 454 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen